Kork sætter scenen for bæredygtigt topmøde 

Den 19.-20. oktober var København vært for det første topmøde afholdt af P4G (Partnership for Green Growth and Global Goals), der har til formål at bidrage til indfrielsen af FN’s Verdensmål samt Parisaftalens klimamålsætninger. Topmødet, der stiller skarpt på udviklingen af offentligt-private partnerskaber med fokus på madspild, vandmangel, plastik- og luftforurening, blev gæstet af repræsentanter fra 47 lande, herunder statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), H.M. Dronningen og Kronprinsparret.

 

Det var dog ikke kun stats- og regeringsledere, der var på overarbejde i forbindelse med topmødet. En af ceremonierne fandt nemlig sted i DR Koncerthuset, og her havde vi prydet de karakteristiske lokaler med en særdeles passende udsmykning: En 32 kvadratmeter stor bagvæg var i dagens anledning blevet beklædt med et af verdens mest naturlige og genanvendelige materialer, nemlig kork.

 

 

Det såkaldte ”kork-backdrop” satte ikke bare flotte rammer for P4G Award Ceremony – det skabte også god stemning blandt de statsoverhoveder, som med deres underskrift støttede op om handlingserklæringen, der skal sætte fart på en mere bæredygtig fremtid. Underskrifterne skulle nemlig sættes på korkoverfladen, hvilket krævede et særligt håndelag.

 

Det vækker stolthed at lægge bagtæppe til scenen for en så ambitiøs og bæredygtig begivenhed!”