Impact random wall cover

Fantastisk vægløsning i kork hos 7N

Impact random wall cover har siden oktober sidste år fundet vej til hele 5 spændende projekter. Vi har en god historie om hvert eneste af dem. Èt projekt har dog især inspireret os til at arbejde videre med akustiske og dekorative løsninger i kork: 7N, hvor billederne herunder næsten taler for sig selv:

 

Kort om 7N

7N er den ledende agent for top 3% IT-specialister, der alle er nøje udvalgt i en omfattende rekrutteringsproces, hvor kun de bedste kommer igennem. 7N har over 20 års brancheerfaring og er repræsenteret i de 50 største IT-afdelinger i Danmark - både inden for den private og den offentlige sektor.

 

Da 7N indrettede sig i de fantastisk smukke lokaler på Emdrupvej i København, blev løsningerne valgt med sans for kvalitet og design. Derfor er GrapeDesign decideret stolte af, at det nye Impact random wall cover kvalificerede sig til plads på hele 95 kvm væg!

 

7N om Impact random wall cover:

“Da vi indrettede vores nye domicil, var vi på jagt efter en dekorativ akustisk løsning, der kunne tilføre vores omgivelser ekstra varme og sjæl. Så da GrapeDesign introducerede os for Impact random wall cover, var vi faktisk ikke et sekund i tvivl. Men resultatet overgår forventningerne. De fleste stopper faktisk op og betragter den store væg som var den et kunstværk. Ud over den dekorative effekt er vi også tilfredse med de akustiske forbedringer. Især i kantinen som havde udfordringer med støjen.” –– Henrik Staalsø, 7N

 

Derfor skal I vælge Impact random wall cover:

· Beroligende dekorativ effekt
· Høj akustisk effekt pr. krone
· Fleksibel og enkel montering
· En meget god bæredygtig historie