Kork til design og interiør

Nye produkter og designs med kork

Som design- og interiørmateriale giver korken en række muligheder for at skabe rum med en særlig tryg, huleagtig visuel varme, men også med et sundt indeklima.

 

Vi har alle en individuel opfattelse af smag. Men mange kreative møbel- og interiørdesigns har fælles udspring i dette materiale der er naturligt, let og ufarligt at arbejde med, let at bruge, holdbart og genanvendeligt nærmest i det uendelige.

 

Smag er i høj grad et spørgsmål til enkeltpersonen. I Norden har vi en tradition og forkærlighed for det enkle, måske endda kølige, udtryk. Men korks evner og egenskaber giver muligheder for at frembringe produkter og effekter af mange slags og mange varianter. Fra de velkendte vinpropper over møbler, tasker, fodtøj og frimærker! - til de hér omtalte byggeformål. I den nyskabende ende ses mange møbel- & interiørdesigns, som har fælles udspring i et materiale der er naturligt, let og ufarligt at arbejde med og at bruge, og totalt fri for afgasning fra ubehagelige kemiske forbindelser og potentielt reprotoksiske stoffer vi udsættes for i mange byggematerialer og indemiljøer.

 

Se mere her om kork som facademateriale.

 

Se mere her om kork som naturlig termoisolering, lyd-, og vibrationsdæmpning